Varför Investera i en bra fotograf?

Varför ska ni investera i en proffsfotograf ?

Alla känner någon  som äger en systemkamera, men betyder det att de är fotografer? Alla vi kvinnor som äger smink… betyder det att vi är make-up artister? Är alla män som äger verktyg för bilar mekaniker? Att bli fotograf är något extremt tidskrävande och ingenting som en kamera gör själv. Jag har gått flera utbildningar inom fotografering, både nationella och internationella för att komma till den punkten i min karriär som jag befinner mig som fotograf. Det finns några gånger i livet som man har möjligheten att investera i något som varar för evigt, något som har betydelse.

Bilder har betydelse, därför ska du investera i framtiden.

Hemma hos oss har vi bilder från när min gammelfarmor var liten! Dessa bilder har levt nu i 5 generationer och är över 100 år gamla! Och väldig betydelsefulla är de fortfarande för oss! Ert bröllop, födelsen av nya familjemedlemmar, stora födelsedagar, dopdag m.m. är några av dessa gånger i livet då man vill investera!

Tiden med era barn flyger förbi, innan ni vet ordet av är de redan tonåringar och då är det så viktigt att man tog sig tiden när man hade chansen att föreviga deras uppväxt.

Jag tar inte bara en bild, jag skapar den tillsammans med er! Det är en konstform som jag har lärt mig med tiden och mina sessioner är med speciellt valda rekvisita och med samtal med er om hur just NI skulle vilja ha bilderna.

”Vanliga” bilder har man idag tusentals.

Bilder som man har tagit med kameran och med mobilen. Men vad gör man men dessa bilder? Oftast hamnar de i datorn eller i en extern minne och man ser knappt de.

Nu har ni chansen att investera i bilder som ni kan hänga på väggen och se om och om igen. Bilder som kommer få er att le varje gång ni går förbi dem och som era gäster kommer att prata om. Bilder som kommer att göra er glada att ni anlitade mig som er professionella fotograf. Jag lovar!

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever…

It remembers little things… long after you have forgotten everything”

– Aaron Siskind

Boka nu