Fotograf Stockholm

Lek och bus i studion för stora och små

När ska man boka en fotograf?

Det är dags att boka en fotograf när er barn har hunnit bli lite större. Barnet har kanske börjat gå, fått en lilla syster/bror eller t.o.m börjat på dagis eller skola. Som förälder vill man kunna följa utveckligen med bilder och ha det som ovärderlig minne. Tiden går väldig fort och när de har vuxit kommer ni att vara glada över att ha tagit er tiden att gå till en barnfotograf.

Varför ska man boka en fotograf eller barnfotografering?

Hur ofta är ni alla tillsammans på bild? Hur ofta kan DU vara med på bild? I framtiden vill ni ha bilder som skapar samhörighet av er som familj, detta är mycket viktig för för växande barn. Bekräftelse av att hen tillhör en familj, att hen har en plats i värden där hen tillhör.

För att kunna skapa denna samhörighet och bekräftelse av er som familj är det viktigt att ni alla är närvarande. Dessa bilder kommer ni älska mer och mer för varje år som går. Dessa bilder kommer att förbli ett minne förevig om er vackra familj. Det är jätte viktigt för mig att ni blir mer än nöjda med dessa bilder vilket gör att vi går igenom vilken typ av bild ni skulle vilja åstadkomma.

Som förälder finns det inget man smälter mer av än kärleken mellan syskon och detta är viktigt att få fram i en barnfotografering och familjefotografering.

Hur går en barnfotografering / familjefotografering till hos fotograf?

När ni kommer till fotografen vill ni självklart inrikta er i just barnet, och det vill jag också. Barnet kommer självklart at vara i centrum. Vi börjar med ensamma porträtt av barnet, är det syskon kommer vi att ta enskilda porträtt samt porträtt av syskonen tillsammans. Sedan går vi vidare till familjefotografering, om det är något ni vill. Självklart går det jätte bra att boka in en barnfotografering utan familjefotografering. Det är ni som väljer vad som känns bäst för er!

Boka nu