Familjefotografering Stockholm

Familjefotografering

Vid en familjefotografering tar vi  olika kombinationer (porträtt på varje barn separat, syskonfotografering, ena förälder med barn, andra föräldern med barn och självklart hela familjen)

Barnfotografering är något som många gör när barnet är under 1 år, men många glömmer att följa utvecklingen. Det sker så mycket mellan 1 år och 2 år t.ex. Många väljer att satsa och investera i en familjefotografering varje år medan vissa väljer lite glesare fotograferingar. Oavsett vad man väljer ska man inte glömma att följa barnens utveckling på bild och ha som minne när denna tiden har passerat. Bilder när barnen är 2-5 år är väldig roliga, barn har då redan börjat kommunicera och har fått en egen personlighet. Det roligaste är att kunna fånga detta på bild och föreviga det åt er!

Även senare, mellan 5-7 väldig roliga att göra. Barn i den åldern är lekfulla och spontana. Dem har fortfarande så stor inflytande av samhället och tänker inte så mycket på vad folk runt omkring tänker, dem bara är de dem är och detta visas väldig bra på bild.

Fotografering hos Studio Novas

Oavsett hur du vill att din familjefotografering ska se ut, kan du vara säker på att få ett tillfredställande resultat hos Studio Novas. Jag, Jessica Casanovas, som driver fotostudion, har många års erfarenhet av familjefotograferingar.

För mig är det av största vikt att du och din familj känner er trygga genom hela processen – från början till slut. Jag avsätter därför mycket tid för varje projekt, så att ni inte ska känna er stressade. Att ta bilder, speciellt med små barn, kan vara minst sagt tidskrävande då de inte alltid gör som man vill. Något som inte är något problem hos Studio Novas, det får helt enkelt ta den tid den tar!

I min fotostudio återfinns även en hel del rekvisita, vilket gör det möjligt att skapa ett familjeporträtt som faller just er i smaken. Gör som hundratals andra och låt Studio Novas sköta din familjefotografering!

Din familjefotograf i Järfälla

Du hittar min fotostudio på Spjutvägen 1 i Järfälla. Hit tar du dig enkelt med såväl bil som kollektivtrafiken. Varmt välkommen till Studio Novas – ditt förstahandsval för en lyckad familjefotografering i Järfälla!

FAMILJEFOTOGRAFERING – PRIS

1295:-

Avgiften täcker

  • fotografering
  • redigering
  • bildvisning där ni får möjlighet att köpa bilderna
  • 1 inramad förstoring 15×20

Bilderna säljs alltså separat

BILDPRISER

Bildvisningen sker vanligtviss 1-2 veckor efter fotograferingen, ibland kan det dock dra tu lite på tiden om det är högbelastning i studion.

Vi har inramade väggförstoringar från 990:- och fina album från 1990:-

FRÅGOR OCH SVAR OM FAMILJEFOTOGRAFERING

Hur går en familjefotografering till hos Studio Novas?

En familjefotografering varar ungefär 1 timme, det beror väldig mycket på hur många som ska fotas och ålder på barnen. Avgiften är oberoende på tid utan vi fotar den tiden det tar att få allt klart och tills vi känner oss nöjda

Det viktigaste för mig är att försöka få så mycket variation som möjligt på bilderna med olika bakgrunder och rekvisita så att ni ska ha olika bilder att välja mellan under bildvisningen. Det är bra att ta med olika ombyten till barnen, 2-3 och gärna färgpalletter som passar. Här får ni lite inspiration om vad som blir snyggt på bild: val av kläder

Under bildvisninge visar jag ca 30 bilder, ibland kan det vara lite mer om ni är flera som ska vara med på bild. Det är dessa ni kan välja mellan att göra fina produkter att ha hemma.

Vad händer om någon blir sjuk?

Självklart har vi förståelse för att vi fotar barn! Dem kan lätt bli sjuka och självklart kan vi boka om tiden tills dem blir friska! Hör av er så fort som möjligt när ni vet att barnen är sjuk så avbokar vi den tiden vi har bokat och bokar in en annan längre fram.

Hur mycket kostar en familjefotografering hos Studio Novas?

Själva fotograferingen kostar 1295:- och då ingår det fotograferingen, lån av rekvisita, redigering samt en bildvisning där ni kan se dem redigerade bilderna. Utöver det så ingår det även en inramad förstoring 15×20 som ni själva väljer under bildvisningen. Bilderna säljs alltså separat.

Vi har inramade förstoringar från 990:- och fina album från 1990:-. Hur mycket det i slutändan blir beror endast på dig! Det finns folk som väljer att endast ta bilden som ingår och kommer varje år, det finns folk som väljer att satsa på färre tillfällen men “go all in” och köpa en massa förstoringar och album till familjen. Det vanliga är att det landar på 4.000-6.000:-. Detta är alltså en investering för livet då dessa bilder är ett minne för evigt. Man kan lätt jämnföra det med en TV eller en telefon som dem flesta har hemma. Dessa har en livsläng på 5 respektive 2 år, många byter telefon t.o.m. Varje år). Vad föredrar ni? Att ha vackra bilder på era barn hängandes på väggen för alltid eller att köpa en ny telefon? Vad skulle ni helst ta med er om det skulle brinna hemma?

Ni behöver inte binda er till något i förväg, som sagt, jag har kunder som väljer att komma och endast ta bilden som ingår med fotograferingskostnaden och det är helt ok för mig 🙂 Det visar ju bara att dem uppskattar mitt jobb och vill ha mina bilder, även om det bara är 1. Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor eller funderingar kring priser. Ni kan kontakta mig här.

Hur kan vi boka en tid för familjefotografering hos dig?

Ni kan kontakta mig här

Hur går betalningen till?

Efter fotograferingen kommer ni att få en faktura via e-post, denna har 7 dagars betalning. När fakturan är betald och bilderna är redigerdage bokar vi in en bildvisning.

Beställningen från bildvisningen fungerar på samma sätt, jag skickar en faktura via e-post som har 7 dagars betalning. Skulle ni behöva ha lite mer tid på er så är det bara att säga till under bildvisningen. Vi erbjuder även delbetalning.

När får vi se bilderna?

Ca 1-2 veckor efter fotograferingen bokar vi in en bildvisning där ni kommer tillbaka till studion och vi sitter i lugn och ro och kollar på bilderna i Tvn. Det är vid detta tillfälle ni har möjlighet att göra er beställning. Under bildvisningen kommer vi att gå igenom alla produkter som vi har, väggförstoringar, album, artplats, digitala filer, paketpriser och även alla frågor och funderingar ni kan tänkas ha.

Vad ska vi ha för kläder till en familjefotografering?

Jag rekommenderar att ni läser in all information om klädvar på sidan klädval inför en familjefotografering