Jag har fått frågan om ni fortfarande fotar under Coronatider och svaret är JA. Vi tar extremt noga åtgärder för att säkerställa att ingen blir smittad i vår 100m2 studio. Det är säkrare att komma till oss än att gå till ICA och handla. Vill ni veta vilka åtgärder vi tar innan ni bokar så är ni välkomna att skicka mail med förfrågan så berättar vi allt =)⁠

http://www.studionovas.se/kontakt/

nyföddfotograf Stockholm Järfälla. Nyfödd

Vi fortsätter att få in föräldrar som vill föreviga deras små bebisar och det är vi super glada för. Jag är evig tacksam till alla mina kunder under åren som har litat på mig som fotograf och som har hämtat deras skatt till oss. Det är en ära att få fota dessa små mirakel när dem är så små. Visste ni att min allra yngsta bebis var endast 2 dagar gammal!? Det är inte vanligt med så små bebisar utan det vanliga är 6-10 dagar! Boka gärna tid innan bebisen har kommit för att vara säker på att ni får en tid, annars kan det vara så att jag är fullbokad.

Boka din nyföddfotografering här!

nyföddfotografering studio novas stockholm
nyfödd stockholm studio novas
nyföddfotograf stockholm järfälla
nyfödd järfälla stockholm

Visst växer dem fort? Kan knapp förstå att min son redan har fyllt 1 år! Jag önskar ibland att jag kunde stoppa tiden och att han skulle växa lite långsammare så att jag kunde njuta mer av tiden. Vi hade iaf hans 1års fotografering för någon vecka sedan och han ser så stor ut! Glöm inte att fota era barn! Kom till oss så kommer vi tillsammans att få dem där underbara bilder på era barn som ni kan hänga hemma =)

Barnfotografering i Stockholm, Järfälla

Vi får ofta äran att föreviga gravid tiden och det är något vi brinner för. Graviditeten vara 9 månader men är bland det viktigaste och häftigaste du kommer vara med om, en hel resa framför dig som börjar just då, med graviditeten. Därför är det många som väljer att föreviga magen. Vi fotar både inomhus och utomhus! Kontakta oss om du vill veta mer om våra gravidfotografering i Stockholm.

gravidfotograf i Stockholm
gravidfotografering järfälla
gravidfotografering utomhus stockholm
gravidfotografering utomhus stockholm

Tänk att vi alla har varit så här små! Otroligt eller hur????⁠

Det är viktigt att ta vara på tiden, den går för fort! Innan ni vet order av kommer er lilla skatt fylla 1 år och så kommer ni vilja minnas hur små dem var när dem föddes. Det är precis därför vi gör nyföddfotograferingar. För att kunna minnas med bilder det som en gång varit. Boka din gravidfotografering eller nyföddfotografering hos oss och föreviga denna underbara tid i ert liv.

Kontakta oss

gravidfotografering stockholm järfälla studio novas