Familjefoto Stockholm

Att ta ett familjefoto är ett perfekt sätt att föreviga ett minne som håller livet ut. Det är någonting alldeles speciellt med att kunna kolla tillbaka på ert familjeporträtt i äldre dagar, både för er och era barn. Om ni önskar att ta ett familjefoto i Stockholm, är ni varmt välkomna till Studio Novas! 

Därför bör ni ta familjebilder i studio

Som nämnts inledningsvis är det någonting alldeles speciellt med att kunna kolla tillbaka på familjebilder. Inte minst familjebilder som tagits i en studio. Bilder som håller en hög kvalitet och kan förstoras, ramas in och hängas upp på väggen, eller också sättas ihop till ett vackert fotoalbum. 

Det blir ett kärt minne som håller livet ut. Många gånger blir det också väldigt uppskattat av barn och barnbarn, vilka kan kolla tillbaka på dessa bilder och minnas en tid som annars är lätt att glömma med åren. 

Om ni vill föreviga den tid som är här och nu med ett familjefoto, är ni varmt välkomna till Studio Novas i Stockholm. Vid en familjefotografering i vår studio tar vi olika kombinationer, d.v.s. porträtt på varje barn separat, syskonfotografering, ena föräldern med barn, andra föräldern med barn och självklart hela familjen tillsammans. 

Bra familjefotograf i Stockholm

Alla bilder tas av mig, Jessica Casanovas. Jag är utbildad fotograf och har genom åren haft äran att föreviga hundratals familjefoton. För mig är det allra viktigaste att ni känner er trygga och bekväma genom hela processen – från bokning till färdigt foto. 

När man ska föreviga ett sådant här viktigt minne är det viktigt att allt blir rätt. Ni bör inte nöje er med någonting annat än en bra familjefotograf i Stockholm. Och det är precis vad vi på Studio Novas kan erbjuda!

För att boka in ett familjefoto eller få mer information om hur fotograferingen går till, är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag svarar gärna på alla funderingar som du och din familj har, och ser till att hitta en tid som passar just er – varmt välkomna. 

Familjefoto – pris

Ett familjefoto hos Studio Novas kostar 1295 kronor och inkluderar:

  • Fotografering
  • Redigering
  • Bildvisning där ni får möjlighet att köpa bilderna
  • 1 inramad förstoring i måtten 15×20 cm