Nyföddsfotografering i vår fotostudio i Stockholm, Järfälla

Vi fortsätter att få in föräldrar som vill föreviga deras små bebisar och det är vi super glada för. Jag är evig tacksam till alla mina kunder under åren som har litat på mig som fotograf och som har hämtat deras skatt till oss. Det är en ära att få fota dessa små mirakel när dem är så små. Visste ni att min allra yngsta bebis var endast 2 dagar gammal!? Det är inte vanligt med så små bebisar utan det vanliga är 6-10 dagar! Boka gärna tid innan bebisen har kommit för att vara säker på att ni får en tid, annars kan det vara så att jag är fullbokad.

Boka din nyföddfotografering här!

nyföddfotografering studio novas stockholm
nyfödd stockholm studio novas
nyföddfotograf stockholm järfälla
nyfödd järfälla stockholm

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*