Nyföddfotografering, Newbie

Nyföddfotografering i Sundbyberg, Stockholm

Att bli förälder är det mest magiska som livet har att erbjuda och självklart ska det förevigas. Det är så mycket känslor och det nya lilla livet i famnen är det plötsligt det viktigaste i ert liv. Din partner och du har skapat ett litet söt liv som ni nu ska ta hand om. För mig som nyföddfotograf är det en stor ära att få dela denna tid med er och att få möjlighet att fånga er lilla mirakel på bild. Jag är professionell samt utbildad inom nyföddfotografering och det viktigaste för mig är säkerhet av ert lilla nykomling samt leverera underbara bilder som ni kommer att älska resten av livet.

 

Hur går en nyföddfotografering till?

En nyföddfotografering kräver mycket tid, teknik, säkerhet och framför allt tålamod. Vi börjar med att fotografera er bebis med mjuka filtar som vi väljer tillsammans i studion. Vi pratar innan fotografering vilka färger ni gillar och vi anpassar hela fotograferingen till just era önskemål. För att bebisen ska kunna poseras som vi vill behöver vi god tid då det inte alltid är att den lilla vill göra det. Det viktigaste är att det är bebben som bestämmer 😉 En nyföddfotografering tar vanligvis 2-4 timmar då det ska matas, byta blöja och vaggas. Det finns absolut ingen stress utan det får ta den tid det tar.

 

När ska jag boka nyföddfotografering?

Det bästa är att boka när bebben fortfarande är i magen för att försäkra er om att jag har tid att fota er. Nyfödd fotografering kräver tid och förberedelser och är ingenting man ”klämmer in” och därför finns det begränsade tider. Fotograferingen ska ske när bebisen är 5-14 dagar men helst ska bebisen vara under 10 dagar för bäst resultat.

För att boka in en nyfödd fotografering eller få mer information kontakta mig på info@studionovas.se