Nyföddfotografering i Stockholm, Livya

Nyföddfotografering Livya, 2016

Nyföddfotograf i Stockholm, Sundbyberg

 

Nyföddfotografering nyfoddfotografering fotograf stockholm-sundbyberg solna-21
Som jag har sagt tidigare så ÄLSKAR jag att fotografera både nyfödda och små barn. Jag skulle idag inte kunna tänka mig att jobba med något annat än just barnfotograferingar! Det ger mig så mycket glädje och det är definitivt det bästa jag vet.

Idag tänkte jag visa upp en liten video med bilder från en underbar fotografering som jag gjorde i början av 2016! Livya var jätte duktigt under hela fotograferingen och sov som en stock haha (ibland har man tur med små bebbar *hehe*). Föräldrarna fick en betydlig längre video med fler bilder men tänkte posta här en ”miniversion” av videon från denna nyföddfotografering som jag tyckte så mycket om.

Fler nyföddfotograferingar

Boka en fotografering

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*