Fluffiga underlägg

Vid nyföddfoto i studio ser vi alltid till att bebisarna ligger i mjuka och sköna underlägg. I detta fall handlar det om en mjuk fluff som vi har i olika färgen, denna är då rosa. Visst ser hon ut att ha det mysigt?

I studion har vi väldig mycket olika rekvisita i form av korgar, filtar, små outfits, mössor, pannband och mycket annat! Vi har en variation av färger att välja. Från jordnära färger som gråa och beiga till blåa och rosa. Detta för att det ska passa alla som kommer till oss. Om ni har några speciella önskemål om färg är det bra att ni meddelar detta redan vid bokningen. på så sätt kan jag förbereda fina kombinationer av era önskade färger. Självklart kan ni ta med er egna saker om ni vill det, om ni har något som är väldig speciell kan det göra fotograferingen mer unik.

Nyföddfoto i Sundbyberg

Om ni vill boka in en nyföddfoto i studio hos oss så kan ni Kontakta oss! Skriv gärna när ni har BF så att vi kan se om vi har tid att ta emot er. De flesta av våra mammor bokar in sin fotografering ca 1 månad innan födelse så att vi kan garantera dem en plats hos oss. Så vänta inte för länge så inte vi blir fullbokade. Hoppas vi ses snart!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*