Babyfotografering i Stockholm

Nu kan er bebbe sitta själv! Dags för en babyfotografering =)

När ska man boka en babyfotografering?

Babyfotografering är en av dem roligaste fotograferingar som man kan vara med om som fotograf! Det är nu, mellan 6 och 10 månader, när ditt söta barn redan kan sitta, skratta, göra roliga, och ibland helt tokiga, grimaser. Det är nu de kan sitta själva, de imiterar dig som mest och ser upp till dig. De visar dig vem de är och massa minnen om denna tiden vill man ha kvar. Tänk på de söta kinder man bara vill bita, de runda lår och de små söta tån. Nu börjar de rulla, krypa och kanske till och med prata! Det är nu dags för en fotografering i studion!

Hur går en babyfotografering till?

Under en babyfotografering fotar vi med olika bakgrunder och olika ombyten av kläder för att ni ska få så stor variation som möjligt. I studion har jag olika bakgrunder och rekvisita (korgar, lådor, filtar mm) som vi fotar med. Självklart är ni mer än välkomna att ta med egen rekvisita om ni skulle vilja det! Ju mer personlig vi kan få fotograferingen att bli dessto mer betydelse kommer bilderna ha i framtiden. Är ni en föräldragrupp är ni varmt välkomma att komma tillsammans med era bebisar för en fotografering till rabatterat pris.
Kontakta mig för en offert

Om er lilla sötnos fortfarande inte har lärt sig att sitta själv skulle jag rekommenderar att ni väntar lite till med babyfotografering, tills det att hen kan sitta ordentligt. Det blir lättare för barnet då att sitta själv i korgar och det brukar bli lättast att få dem absolut bästa bilderna från denna underbara tid i ert barns liv!

Boka en fotografering nu