Barnfotografer och 7M-Project

7m-projectBarnfotografer och 7 million project ansvarig =)

Det känns som att jag inte har postat i evigheter här! Jag har nämligen haft sååååååå mycket att göra! Jag hamnade av en slump som webansvarig för 2 projekt samtidigt! Båda två gillar jag jätte mycket och då har jag jobbat konstant med dem! Jag har alltid varit så sen liten, när jag brinner för något kan jag inte låta det vara tills allt är som jag vill hahahaha

Den ena projektet är barnfotografers hemsida, www.barnfotografer.se som är en samlingsplats för barnfotografer i Sverige. Hemsidan och databasen behövde en uppdatering och det har tagit MYCKET mer tid än jag trodde att det skulle ta.

Den andra projekten, min favorit, är ”7 million project”. 7M-project är en ideell organisation som verkar för att skapa okomplicerade vattenlösningar på platser där det råder brist på vatten. Detta görs genom att installera stora vattentank som samlar regn och på så sätt får människorna runt vattentanken rent vatten. Oftast installeras dessa tankar i anslutning till skolor. Vill ni läsa mer om projektet gå in på www.7mproject.org för den internationella versionen eller www.7mprojekt.se för den svenska versionen av hemsidan. Inom kort kommer jag att dedikera ett helt inlägg till att presentera ”The 7 Million Project” mer i detalj! =)

Barnfotografer

XOXO Er favorit barnfotograf 😉 *hehe*

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*