Barnfotograf i Stockholm presenterar Elsie

Barnfotograf i Stockholm, presenterar Elsie!

Elsie besöker en barnfotograf 😉

Jag har varit barnfotograf i flera år och under dessa år han man hunnit fotat massa barn 🙂 Nu när man har startat bloggen vill man gärna visa massa söta barn som har besökt min studio. Jag blir så glad när jag tar en stund och går tillbaka och kollar igenom bilder som jag har fotat på söta barn och jag kommer faktiskt ihåg massa av dem fotograferingar! Jag kommer ihåg det som om det vore igår. Jag kommer ihåg om det var svårt eller lätt att busa med barnen. Om dem log lätt eller om de var mer svårflörtade. Vissa var lite argare än andra, vissa var mer reserverade och vissa slängde sig i famnen 😉

Barn är verkligen så olika varandra och det är en av de saker jag ÄLSKAR med att vara barnfotograf! Att få vara med om barns olikheter och att få umgås med dessa små mirakel dag in och dag ut =)

 

Här har vi Elsie!

Elsie besökte min gamla studio i Ursvik och hon var såååååå glad och söt HELA fotograferingen! Hon var extremt lätt att fota och en liten solstråle =) Hon var med hela tiden och det räkte nästan med att ropa på henne så log hon STORT och tyckte det var jätte kul. Det jobbiga var sedan för mig, när man skulle välja de bästa bilderna! hahahahaha Det tog lite längre tid än vanligt då vi hade fått så många fina bilder, hon var så nyfiken på kameran så hon tittade i stort sätt hela tiden på mig.

 

Här följer lite bilder från fotograferingen. Vad tycker ni?

nyfo%cc%88ddfotografering-barnfotografering-stockholm-sundbyberg-solna-fotograf-02

Urgulliga ögon! Stora och väldig nyfikna kan jag säga 😉

nyföddfotografering-barnfotografering-stockholm-sundbyberg-solna-fotograf-06

 

Vi tyckte att denna hårband passade henne och kläderna perfekt! Denna, och MASSA andra hårband finns att låna i studion!

Babyfotograf-nyföddfotograf-babyfoto-Barnfotograf-Stockholm-Sundbyberg-Solna-barnfoto-nyföddfoto-StudioNovas-baby2

 

Olika söta min fick vi! Allt från stora leende, busiga leende, flörtiga leende och lite mer ”barnspecifika” minen! 😉

barnfotograf-nyföddfotograf-stockholm-sundbyberg-elsie

Hur busig kan man vara? 😉 Denna hårdband hittar ni även i studion! (visst är den urgullig?)

Det är så många söta bilder från Elsie. Ska kanske göra en video med bilderna och lägga upp den i morgon så ni kan se mer från denna fotografering =)

Boka en barnfotografering

Se fler barnfotograferingar

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*